Ελλάδα|25.01.2026 15:49
Τραγωδία στη Σύρο: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο λιμάνι της Ερμούπολης
NewsroomΣυναγερμός σήμανε σήμερα Κυριακή (25/01) στον λιμένα της Ερμούπολης, στη Σύρο καθώς εντοπίστηκε η σορός μιας γυναίκας. Περαστικοί που παρατήρησαν τη σορό να επιπλέει στο νερό ενημέρωσαν αμέσως τις αρμόδιες Αρχές.
Όπως μεταδίδει το cycladeslive.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν τη σορό και να ξεκινήσουν έρευνα για να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της και βρέθηκε μέσα στο νερό.
Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατός της δεν έχουν διευκρινιστεί.
Διαβάστε ακόμη
- Κατάργηση του γάμου ομοφύλων ζητά ο Χρυσομάλλης: «Aνοίξαμε την κερκόπορτα του άκρατου δικαιωματισμού»
- Οργή για την κακοποίηση ηλικιωμένου στη Χίο: Του έδενε τα χέρια και τον χτυπούσε στο κεφάλι
- Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες
- Μουρτζούκου: «Αυτές σκότωσαν τον Παναγιωτάκη - Τον βάζαν μέσα στο πλυντήριο»