Είκοσι προσαγωγές για τις επιθέσεις στα προεκλογικά γραφεία της ΝΔ (pics)
NewsroomΆγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Αλιμο και τη Νέα Ιωνία, καθώς και σε μηχανήματα ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Σημειώνεται ότι έγιναν συνολικά είκοσι προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Τα δύο άτομα δεν συνελήφθησαν για τις επιθέσεις, αλλά επειδή ήταν αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.
Οι επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ έγιναν στη 01:40 παράλληλα στον Άλιμο και τη Νέα Ιωνία. Αγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και έβαλαν φωτιά και στις δύο περιπτώσεις με αποτέλεσμα τα γραφεία να υποστούν ζημιές.
Παράλληλα, την ίδια περίπου ώρα έγιναν δυο εμπρηστικές επιθέσεις σε μηχανήματα ΑΤΜ στη Γλυφάδα. Ακολούθησαν κι άλλες σε ΑΤΜ στου Ζωγράφου και στα Πετράλωνα.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- «Κόκκινος συναγερμός» σε Αττική και άλλες 4 περιφέρειες της χώρας: Βροχές και χιόνια από αύριο
- Ο Τραμπ απειλεί τη Γαλλία με δασμούς 200% σε κρασιά και σαμπάνιες - «Πρακτικές εκβιασμού»
- Δράμα στην Ισπανία μετά τη σύγκρουση τρένων: Παγιδευμένα πτώματα στα συντρίμμια
- «Πόσο κοστίζει;»: Ο Μασκ έχει κόντρα με τη Ryanair και η λύση είναι... να την αγοράσει