Συνελήφθη 56χρονη που ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών... επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα
NewsroomΣτη σύλληψη μιας γυναίκας που τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα φιλικών και συγγενικών της προσώπων, εκβιάζοντάς τα για χρήματα, προχώρησαν οι Αρχές.
Η 56χρονη δασκάλα Yoga φέρεται να κατέφευγε σε ανατινάξεις οχημάτων όταν τα θύματα αρνούνταν να της δανείσουν.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το MEGA, καταγράφεται μια από τις εκρήξεις σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, με τον ιδιοκτήτη μάλιστα να τραυματίζεται σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προέβη σε τρεις τέτοιες ανατινάξεις μέσα σε διάστημα μόλις 12 ημερών. Οι Αρχές την συνέλαβαν και διερευνούν την πλήρη έκταση της δράσης της.
Σημειώνεται πως ήταν ήδη γνώριμη των Αρχών, καθώς το 2016 είχε κάνει δύο εμπρηστικές επιθέσεις, η μία εκ των οποίων ήταν στο αυτοκίνητο του πατέρα της.
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες