Ελλάδα|07.02.2026 10:12
Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Μικροκαθυστερήσεις στις πτήσεις
NewsroomΠέπλο ομίχλης κάλυψε από νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη, «κρύβοντας» πολλά από τα κτίρια αλλά και τα μνημεία της πόλης.
Λόγω της ομίχλης σημειώθηκαν μικροκαθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και στις αφίξεις των πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ η ορατότητα των οδηγών κατά την κυκλοφορία των οχημάτων, ακόμη και στο κεντρικούς δρόμους, ήταν περιορισμένη και απαιτούνταν ιδιαίτερη προσοχή.
Παρά τα μικροπροβλήματα, η ομίχλη που κάλυψε τη Θεσσαλονίκη προσέφερε όμορφες εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα του παραλιακού μετώπου.
Διαβάστε ακόμη
- Από το Μίσιγκαν στον Λευκό Οίκο: Τι σημαίνει η νίκη του Αμπντούλ Ελ-Σαγέντ για τους Δημοκρατικούς
- O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
- Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
- Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων σήμερα: Σε κατάσταση Red Code η Αττική και άλλες 5 περιοχές