Ρουβίκωνας: Aποζημίωσε την εταιρεία που χτύπησε κατά λάθος - «Το κόστος καλύφθηκε πλήρως»
NewsroomΤην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από λάθος η εταιρεία Αναγνώστου Φυτοχώματα στα γραφεία στις Αχαρνές κάλυψε ο Ρουβίκωνας, κλείνοντας οριστικά το ζήτημα.
Η οργάνωση είχε ανακοινώσει ότι στόχος της ήταν τα γραφεία της βιομηχανίας «Βιολάντα ΑΕ» στις Αχαρνές, ως «απάντηση» στο πολύνεκρο δυστύχημα στο εργοστάσιο της εταιρείας στα Τρίκαλα. Ωστόσο, λόγω γειτνίασης των κτιρίων, η επίθεση με βαριοπούλες κατέληξε σε γραφεία άλλης εταιρείας.
Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης είχε τότε δηλώσει πως «η εταιρεία που χτυπήθηκε θα αποζημιωθεί για τις υλικές ζημιές της», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το λάθος. Με τη σημερινή ανακοίνωση της Αναγνώστου Φυτοχώματα, επιβεβαιώνεται ότι η αποζημίωση καταβλήθηκε και η ζημιά έχει ήδη διορθωθεί.Η εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το θέμα έχει ολοκληρωθεί», κλείνοντας έτσι τον κύκλο της υπόθεσης που είχε προκαλέσει συζητήσεις για την αστοχία της επίθεσης.
- Υπόθεση κατασκοπείας: Στο μικροσκόπιο κι άλλα πρόσωπα - «Άνθρωπος-σκιά» πίσω από τον σμήναρχο
- Βίαιο επεισόδιο στο Γαλάτσι: Δυο τραυματίες μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι
- Επεισόδια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Μπουκάλια και πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών - Πέντε συλλήψεις
- Πώς αποκαλύφτηκε η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Είχε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό