Ελλάδα|12.02.2026 09:47
Τραγική κατάληξη για τον άνδρα που έπεσε στο μετρό στο Σύνταγμα
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό κοντά στον σταθμό Σύνταγμα, νωρίς σήμερα (12/2) το πρωί.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις ανέσυραν το πτώμα ενός 65χρονου, το οποίο στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Εκτός λειτουργίας το σταθμός Σύνταγμα
Ο σταθμός στο Σύνταγμα παραμένει εκτός λειτουργίας στη Γραμμή 2 του Μετρό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ., η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη-Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη-Ελληνικό.
Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3. Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 3 είναι ανοιχτός.
Διαβάστε ακόμη
- Η «κρυφή» συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για το Ορμούζ και η οργή του Ισραήλ για τον Λίβανο
- Οι πυρκαγιές στα χρόνια της κλιματικής κρίσης - Μελετώντας την πυρογεωγραφία
- Τζάκρη για ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει και άλλες κινήσεις, το γυναικείο στοίχημα της ΕΛΑΣ και η συνάντηση Σαμαρά με Γκιλφόιλ που θορύβησε το Μαξίμου
- Eurostat: Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις πληρωμών για ενοίκια, δάνεια και λογαριασμούς