Ροδόπη: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου που υποχώρησε το πάτωμα
NewsroomΣοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/02) σε ταβέρνα στην Πάνδροσο Κομοτηνής, όταν το δάπεδο της κεντρικής αίθουσας υποχώρησε ξαφνικά, παρασύροντας τέσσερα τραπέζια μαζί με τους θαμώνες στο κενό. Το περιστατικό προκάλεσε τραυματισμούς, ενώ επικράτησε πανικός στο χώρο.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Συνολικά εννέα άτομα μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής - έξι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τρία με ίδια μέσα. Η κατάσταση όλων κρίθηκε καλή, με δύο άτομα να παραμένουν για προληπτική νοσηλεία. Οι υπόλοιποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, ηλικίας 28 και 35 ετών, συνελήφθησαν για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα αίτια της κατάρρευσης, με την παλαιότητα των υλικών να εξετάζεται ως πιθανή αιτία. Η ταβέρνα σφραγίστηκε άμεσα και θα παραμείνει κλειστή έως ότου ολοκληρωθεί το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους κατοίκους της περιοχής, καθώς πρόκειται για πασίγνωστο σημείο που συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.
- Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο - Πώς έγινε το έγκλημα
- «Ακούστηκε πυροβολισμός»: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της μηχανής του γυναικοκτόνου και η μαρτυρία «κλειδί»
- Το «τρελό σκουλήκι» που έχει θέσει σε συναγερμό τις ΗΠΑ - Δεν ξέρουν πώς να το εξοντώσουν
- Λύθηκε το μυστήριο των ηφαιστειακών κεραυνών; Νέα μελέτη εξηγεί το φαντασμαγορικό φαινόμενο