Ελλάδα|22.02.2026 19:23
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στα Σπάτα - Η αποθήκη έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς
NewsroomΜαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (22/2) σε αποθήκη εταιρείας με αθλητικά είδη, στα Σπάτα.
Περίπου 40 πυροσβέστες, με 11 οχήματα, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ συνεχίζουν να επιχειρούν, ενώ όπως μεταδίδει το OPEN οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε διπλανή εταιρεία με καλλυντικά.
Η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, ωστόσο, λόγω των πολλών υλικών και εμπορευμάτων που βρίσκονται στον χώρο, το έργο της κατάσβεσης θα συνεχιστεί για ώρες. Η αποθήκη έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, σύμφωνα με το Orange Press.
Διαβάστε ακόμη
- Στο «κόκκινο» η αγωνία στην Κυψέλη: Τα ανοιχτά μέτωπα και ο κίνδυνος από την ακινητοποίηση του μετροπόντικα
- Με προσωρινές άδειες όλα τα γήπεδα - Τα πρώτα λουκέτα μετά τον θάνατο του 16χρονου στη Θάσο
- Έγκλημα ή δυστύχημα ο θάνατος του Βαλυράκη; Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους ψαράδες
- Η Κρίστα Πάικ ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο πριν την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη