Καθαρά Δευτέρα: Σε αυτές τις περιοχές το πέταγμα χαρταετού σήμερα είναι σίγουρη επιτυχία
NewsroomΗ φετινή Καθαρά Δευτέρα (23/2) αναμένεται να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.
Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται με αποχρώσεις του κίτρινου οι περιοχές στις οποίες περιμένουμε εντάσεις ανέμων πάνω από 3 μποφόρ, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ενώ με γκρι χρώμα οι περιοχές στις οποίες η ένταση των ανέμων δεν ευνοεί το πέταγμα του χαρταετού.
Σύμφωνα με τον Χάρτη, το πέταγμα του χαρταετού θα είναι εύκολη υπόθεση στο μεγαλύτερο τμήμα των νησιών του Αιγαίου, στη Βόρεια Κρήτη, στα παράκτια τμήματα του Κορινθιακού Κόλπου, καθώς και στα παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής χώρας.
Αντιθέτως, στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι ισχυροί άνεμοι έως το μεσημέρι θα δυσκολέψουν τις προσπάθειες.
- Μεγάλη φωτιά και έκρηξη σε επιχείρηση στο Ομορφοχώρι Λάρισας: Ήχησε το 112 - Συγκλονιστικά βίντεο
- Marfin: Το φωτογραφικό υλικό που «έσπασε» τη σιωπή 16 χρόνων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στους τρεις κατηγορούμενους
- «Μας πέταξε 15 μέτρα μακριά»: Ο πατέρας της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ περιγράφει το τροχαίο
- Ο Τραμπ έχει αφήσει οδηγίες «σε περίπτωση που τον σκοτώσει το Ιράν»: «Βομβαρδίστε τους όπως ποτέ ξανά»