Ελλάδα|23.02.2026 12:00
Κούλουμα στον Λόφο του Φιλοπάππου: Χαρταετοί χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθήνας
NewsroomΑπό νωρίς το πρωί, Αθηναίοι κατέκλυσαν τον Λόφο του Φιλοπάππου για να τιμήσουν το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας, πετώντας χαρταετούς και συμμετέχοντας στις παραδοσιακές εκδηλώσεις των Κουλουμάτων.
Χρώμα και χαρά στον ουρανό
Μικροί και μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό για να δουν τους πολύχρωμους χαρταετούς να υψώνονται στον ουρανό, με φόντο την Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας, δημιουργώντας ένα ζωντανό και χαρούμενο σκηνικό.
Οι φωτογραφίες της Δανάης Δαυλοπούλου αποτυπώνουν τις στιγμές του εορτασμού και την ενθουσιώδη συμμετοχή των επισκεπτών στον λόφο.
Διαβάστε ακόμη
- «Φορτώνουμε τα πλοία με πυρομαχικά»: Οι απειλές του Τραμπ στο παρά πέντε των διαπραγματεύσεων και οι δύο όροι του Ιράν
- Συναγερμός στην Ευρώπη: Φόβοι για έλλειψη καυσίμων στα αεροδρόμια τις επόμενες εβδομάδες
- Γιατί το Mythos της Anthropic προκαλεί πανικό σε κυβερνήσεις και Wall Street - Οι αλλαγές που φέρνει στο AI
- «Έμοιαζε με βρώμικο παγόβουνο»: Το μυστικό νησί στην «επικίνδυνη ζώνη» της Ανταρκτικής - Πώς ανακαλύφθηκε τυχαία