Ελλάδα|27.02.2026 10:53
Χρυσή Αυγή: Στις 4 Μαρτίου η απόφαση του δικαστηρίου
NewsroomΕπιπλέον χρόνο για να ανακοινώσει την απόφασή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό θα χρειαστεί το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών κι έτσι η ετυμηγορία αναμένεται στις 4 Μαρτίου.
Όπως έκανε γνωστό η πρόεδρος του Εφετείου, δεν ολοκληρώθηκε η διάσκεψη και έτσι η ανακοίνωση της απόφασης, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, παίρνει μια μικρή παράταση.
Η εισαγγελέας έχει ζητήσει την ενοχή και των 42 κατηγορουμένων σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως και πρωτοδίκως.
Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων.
Διαβάστε ακόμη
- Η «κρυφή» συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για το Ορμούζ και η οργή του Ισραήλ για τον Λίβανο
- Οι πυρκαγιές στα χρόνια της κλιματικής κρίσης - Μελετώντας την πυρογεωγραφία
- Τζάκρη για ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζει και άλλες κινήσεις, το γυναικείο στοίχημα της ΕΛΑΣ και η συνάντηση Σαμαρά με Γκιλφόιλ που θορύβησε το Μαξίμου
- Eurostat: Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις πληρωμών για ενοίκια, δάνεια και λογαριασμούς