Νεκρός 17χρονος στο Λουτράκι: «Τον μαχαίρωσε για έναν καθρέφτη» λέει ο 19χρονος
Γιάννης ΖιάκαςΑνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ανήλικου τον οποίο κατονόμασε ως τον δράστη του φονικού στο Λουτράκι ο 19χρονος τραυματίας έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ., ενώ συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές λαμβάνουν ήδη κατάθεση από τη μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που πιθανόν να εμπλέκονται στο περιστατικό, ενώ πριν από λίγη ώρα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα πραγματοποίησαν έφοδο και σε σπίτι στο Λουτράκι χωρίς, όμως, να καταφέρουν να εντοπίσουν τον ανήλικο που, σύμφωνα με τη μαρτυρία του τραυματία, μαχαίρωσε τον 17χρονο ο οποίος κατέληξε.
Τον μαχαίρωσε για έναν καθρέφτη
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 19χρονου τραυματία, οι δύο παρέες συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους μετά το σπάσιμο ενός καθρέφτη αυτοκινήτου. Γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε και, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 19χρονου που βρέθηκε και αυτός τραυματισμένος από μαχαίρι και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ο ανήλικος τους μαχαίρωσε και διέφυγε.
Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί αναζητούν τον ανήλικο φερόμενο δράστη σε όλα τα σημεία της πόλης στα οποία συχνάζει, ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι και σε οχήματα τα οποία κινούνται στην ευρύτερη περιοχή.
- Τέμπη 3 χρόνια μετά: Ξεσπά η μητέρα της Αναστασίας Παπαγγελή - «Δεν την μεγάλωσα για να την σκοτώσει ο Καραμανλής»
- Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία του 17χρονου στο Λουτράκι - Η καθοριστική μαρτυρία
- Το βίντεο της ημέρας: Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Νυμφαίο - Ο Πατρίκ και η Λουίζα το έριξαν στο παιχνίδι
- Eurojourney: Πάμε Βιέννη; - Η σπιρτόζα Μπέσσυ Αργυράκη και κουβέντα με τη Mikay (Ep.07)