Τραγωδία στα Χανιά: Πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε
NewsroomΣοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Χαλέπα Χανίων. Όπως μεταδίδει το ekriti.gr ο 47χρονος δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έγκλημα που συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου, έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ τα πτώματα που εντοπίστηκαν σήμερα, ήταν σε ακαμψία.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τις σωρούς τους εντόπισε η κόρη της άτυχης γυναίκας που ζει στην Αθήνα. Η κοπέλα την αναζητούσε στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκε έως ότου μπήκε στο σπίτι και εντόπισε τα άψυχα σώματα τους.
Στη γειτονιά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς όπως λένε, το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι καυγάδιζε ή ότι είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
Πηγή: ekriti.gr
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)