Τραγωδία στα Χανιά: Πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε
NewsroomΣοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Χαλέπα Χανίων. Όπως μεταδίδει το ekriti.gr ο 47χρονος δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έγκλημα που συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου, έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ τα πτώματα που εντοπίστηκαν σήμερα, ήταν σε ακαμψία.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τις σωρούς τους εντόπισε η κόρη της άτυχης γυναίκας που ζει στην Αθήνα. Η κοπέλα την αναζητούσε στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκε έως ότου μπήκε στο σπίτι και εντόπισε τα άψυχα σώματα τους.
Στη γειτονιά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς όπως λένε, το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι καυγάδιζε ή ότι είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
Πηγή: ekriti.gr
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του