Ελλάδα|03.03.2026 15:45
Κατασκοπεία στη Σούδα: Στο αυτόφωρο ο 36χρονος Γεωργιανός
NewsroomΜε την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο 36χρονος Γεωργιανός από την υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα, σήμερα (3/3) το μεσημέρι.
Η δικογραφία για την κατασκοπεία παραμένει στην Αντιτρομοκρατική και βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε για να δικαστεί με την κατηγορία της παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα ο υπήκοος Γεωργίας, αζερικής καταγωγής, ο οποίος προσήχθη τη Δευτέρα (2/3) στη Σούδα ως ύποπτος για κατασκοπευτική δραστηριότητα.
Η δικογραφία που αφορά το σκέλος της φερόμενης κατασκοπείας παραμένει στην αρμοδιότητα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία συνεχίζει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμη
- Η Γαλλία στέλνει φρεγάτα και εναέρια στην Κύπρο: Οι δηλώσεις Μακρόν και η νέα προειδοποίηση του Ιράν
- Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Ξεκαθάρισμα μεταξύ Τούρκων «βλέπουν» οι Αρχές
- Σύλλογος συγγενών θυμάτων Τεμπών: Γιατί κατέβηκε ανάρτηση της Καρυστιανού - Συντονισμένη επίθεση από «στρατιές» λογαριασμών
- «Δεν μπορώ να το πιστέψω»: Τα αγωνιώδη μηνύματα δημάρχου προς την οικογένειά της όταν την έπιασαν να κάνει σεξ με 16χρονο