Έτρεχε μεθυσμένος με 151 χλμ στη λεωφόρο Λαυρίου, ήταν χωρίς δίπλωμα και απείλησε αστυνομικούς
NewsroomΣτην σύλληψη ενός 42χρονου οδηγού που εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου να οδηγεί μεθυσμένος στη Λεωφόρου Λαυρίου, χωρίς δίπλωμα, να τρέχει με 151 χλμ και να απείλησε αστυνομικούς, προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία,ο 42χρονος εντοπίστηκε μέσω συσκευής ραντάρ να τρέχει επί της Λεωφόρου Λαυρίου στην περιοχή των Καλυβίων με 151 χλμ/ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στο συγκεκριμένο σημείο είναι 80 χλμ/ώρα, δηλαδή υπερέβαινε το όριο κατά 71 χλμ/ώρα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με ένδειξη 0,63 mg/l.
Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την ακινητοποίησή του ο 42χρονος απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε ισχύουσα άδεια οδήγησης, καθώς αυτή του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
- Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
- Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
- «Φουντωτοί ήρωες»: Αδέσποτοι σκύλοι έσωσαν γυναίκα από σεξουαλική επίθεση - Συγκινητικό βίντεο