Πιερία: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση αγέλης σκυλιών σε 61χρονη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
NewsroomΤη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης για την άγρια επίθεση που δέχθηκε 61χρονη γυναίκα από αγέλη αδέσποτων σκύλων, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Λιτοχώρου και Δίου, στην Πιερία.
Για την υπόθεση συνελήφθη αντιδήμαρχος της περιοχής, αρμόδιας για θέματα αδέσποτων ζώων, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ενόψει της εισαγγελικής έρευνας.
Η επίθεση, όπως αναφέρει η Αστυνομία, καταγράφηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Η 61 ετών γυναίκα, η οποία είναι Γερμανίδα υπήκοος και παραθέριζε στην περιοχή, είχε βγει για περίπατο, όταν την κατασπάραξε η αγέλη των σκύλων.
Η ίδια υπέστη τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η 61χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.
- Γιατί οι Ιταλοί στο πανευρωπαϊκό του στίβου αγωνίστηκαν με κορδέλα πένθους – Γνώριζαν ποιου σπουδαίου τη μνήμη τιμούσαν;
- Η Άγκυρα ανοίγει ξανά όλα τα μέτωπα: Τα «ήρεμα νερά» τελειώνουν και η Αθήνα αναζητά απάντηση
- Καύσωνας διαρκείας σε όλη την Ελλάδα: Έως 42°C η θερμοκρασία - Πότε κορυφώνεται η ζέστη, ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Αποτροπιασμός στα Καλάβρυτα: Πυροβόλησαν σκύλο με καραμπίνα μέσα σε αυλή σπιτιού - Βρέθηκαν 45 σκάγια στο σώμα του