Ελλάδα|15.03.2026 12:55
Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 81χρονος ψαράς που αγνοούταν από χθες
NewsroomΣε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση με τον αγνοούμενο ψαρά στην Ρόδο, καθώς εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Καλάθου.
Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, η σορός του 81χρονου ερασιτέχνη ψαρά με καταγωγή από τον Αρχάγγελο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες το βράδυ, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε βραχώδη περιοχή ανάμεσα σε Βληχά και Λίνδο.
Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην ακτή και ψάρευε με φίλο του, ενώ σε κάποια στιγμή, προσπαθώντας να ξεμπλέξει το παραγάδι του, έπεσε στη θάλασσα και το κύμα τον παρέσυρε.
Όλη τη νύχτα σκάφη του Λιμενικού και μέλη εθελοντικών ομάδων τον αναζήτησαν, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν κι εναέρια μέσα.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν βλέπω φως στο τούνελ»: Νέο ράλι στα καύσιμα - Σενάριο για πετρέλαιο θέρμανσης έως 2 ευρώ το λίτρο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν Γάκα και Θεοδωρόπουλος
- Στο ΣτΕ το μαζικό SMS του Μεταφορών - Νόμιμη η αποστολή, επιμένουν οι καταγγέλλοντες
- Τερματοφύλακας στην... 9η κατηγορία της Αγγλίας αρνήθηκε να γίνει βασιλιάς στην Ουγκάντα!