Ελλάδα|15.03.2026 13:27

Δολοφονία οπαδού ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο 19χρονος που αναζητούνταν

Newsroom

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο πριν τις 13:00 ο 19χρονος που αναζητούνταν από τις αρχές, μετά τη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Καλαμαριά.

Ο δικηγόρος του είχε επικοινωνήσει νωρίτερα σήμερα με τις αρχές και είπε πως ο νεαρός, θα προσέλθει να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη δολοφονία.

Σημείωσε ωστόσο, σύμφωνα με το voria.gr, πως θα το κάνει ενώπιον της ανακρίτριας γι΄αυτό και έφτασε στα δικαστήρια, χωρίς να περάσει από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας άσκησε χθες ποινική δίωξη τόσο στον 19χρονο όσο και σε έναν ακόμη νεαρό, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 20χρονο στην Καλαμαριά. Οι δύο κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κατοχής αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη με βάση τον νέο αθλητικό νόμο και από κοινού.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΚαλαμαριάΠΑΟΚδικαστηρια