Ελλάδα|16.03.2026 14:46

Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Newsroom

Στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού, Νίκο Αλεξανδρή.

Στη δήλωσή του ο κ. Αλεξανδρής αναφέρει ότι «όσοι επιχειρούν ή επιχειρήσουν να σπιλώσουν, βεβηλώσουν ή συκοφαντήσουν τον Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου», τονίζοντας ότι «η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει τον δράστη».

Κλείνοντας, ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου σημειώνει ότι «η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη».

«Το "παιδί" αυτό έχει όνομα, Κλεομένης»

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου της οικογένεια του 20χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη:

«Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για ένα 20χρονο παιδί που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά. Το "παιδί" αυτό έχει όνομα, Κλεομένης, και ο δράστης του έκοψε το νήμα της ζωής με άμεσο δόλο και στοχευμένα χτυπήματα στα καίρια σημεία του σώματός του.

Οι στιγμές επιβάλλουν σε όλους να σταθούμε ευλαβικά δίπλα στις τραγικές φιγούρες των γονέων και να τους υποσχεθούμε πως ο θρήνος και ο σπαραγμός τους θα βρουν λύτρωση, να τους υποσχεθούμε πως η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει τον δράστη (αλλά και όλους όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία) όπως του(-ς) αξίζει.

Αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση της οικογένειας του Κλεομένη, θα ήθελα, σε πρώτη φάση, να καταστήσω σαφές πως όσοι επιχειρούν ή επιχειρήσουν να σπιλώσουν, βεβηλώσουν ή συκοφαντήσουν τον Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου.

Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν στην αρμόδια Ανακρίτρια πλείστα όσα στοιχεία, τα οποία θα φωτίσουν όχι μόνο όλες τις πτυχές της βάρβαρης αυτής δολοφονίας, αλλά και του ρόλου συγκεκριμένων ανθρώπων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Υ.Γ. Η καταδίκη μιας βάρβαρης δολοφονίας πρέπει να είναι καθολική και όχι a la carte. Η στάση της κοινωνίας οφείλει να είναι ίδια απέναντι σε κάθε θύμα. Συνεπώς το "είμαστε όλοι ΠΑΟΚ" είναι, τούτη τη στιγμή, το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του αδικοχαμένου Κλεομένη».

δικηγόροςΘεσσαλονίκηΚαλαμαριάειδήσεις τώραδολοφονία