Νέα Μάκρη: Αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες οι τρεις Τούρκοι που άνοιξαν πυρ
NewsroomΣοβαρές κατηγορίες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος αντιμετωπίζουν οι τρεις Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν χθες 15/03 από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σχετικά με περιστατικό πυροβολισμών στις 03/03 στη Νέα Μάκρη.
Συγκεκριμένα, σε βάρος των τριών κατηγορούμενων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία, οπλοχρησία, κατοχή πυρομαχικών και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι για τις απολογίες τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο είχαν εντοπιστεί επτά κάλυκες ενώ το όχημα που είχε δεχθεί τις σφαίρες εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στον Διόνυσο.
- Οι αθρόες μετακινήσεις με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
- Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
- Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
- Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές