Ελλάδα|27.03.2026 08:18
Πάτρα: Με εγκαύματα και κατάγματα βρέφος 10 μηνών - Ερευνάται πιθανή κακοποίηση
NewsroomΜωρό 10 μηνών μεταφέρθηκε από την Ηλεία στην Πάτρα με κατάγματα αλλά και εγκαύματα στο σώμα του, προκαλώντας υποψίες στους γιατρούς για πιθανή κακοποίηση.
Σύμφωνα με το tempo24, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.
Το χρονικό
Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το μωρό μεταφέρθηκε επειγόντως από την Ηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Τότε οι γιατροί διαπίστωσαν κατάγματα στα άκρα του και εγκαύματα στο κορμάκι του, εκτιμώντας πως δεν προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα αλλά μετά από άγρια κακοποίηση.
Οι γιατροί του νοσοκομείου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία που ξεκίνησε σχετική έρευνα για να διαπιστωθεί αν το μωρό κακοποιούνταν.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστικά βίντεο: Η στιγμή που σεισμός 7,4 Ρίχτερ χτυπά την Κολομβία - Πανικός στους δρόμους
- Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο σπουδαίος συγγραφέας και φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος
- «Ο πνιγμός είναι αθόρυβος»: Ναυαγοσώστης εξηγεί πώς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένα παιδί μπορεί να κινδυνεύσει - Σοκαριστικό βίντεο από μια «βάρδια» του
- Περσείδες και ολική έκλειψη Ηλίου: Δύο εντυπωσιακά φαινόμενα στον ουρανό στις 12 Αυγούστου