Ελλάδα|28.03.2026 10:42
Νεκρός 60χρονος αναρριχητής στην Κάλυμνο
NewsroomΈνας 60χρονος αναρριχητής από την Τσεχία έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής (27/3) στην Κάλυμνο, ύστερα από πτώση από ύψος περίπου δέκα μέτρων κατά τη διάρκεια αναρρίχησης.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις διάσωσης, οι οποίες εντόπισαν τον 60χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Η σκηνή 360°, οι εκπλήξεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Καταγγελία μητέρας παιδιού ΑμΕΑ για τη γιατρό του Κολωνακίου: «Πρότεινε μέθη 3.700 ευρώ για τον 8χρονο γιο μου»
- Το σπαρακτικό τρέιλερ του «The Voice» για το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη
- Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα - Φουντώνει η αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους