Καρυστιανού: Δεν μπορεί να γίνει η δίκη εάν δεν είμαστε οι συγγενείς μέσα στην αίθουσα
NewsroomΤη διαφωνία της για τις συνθήκες υπό τις οποίες αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη, εξέφρασε η Μαρία Καρυστιανού, σε δηλώσεις της πριν εισέλθει στην αίθουσα.
«Δεν ξέρω πόσες αλλαγές έχουν γίνει σε μία αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων. Γνωρίζω μόνο ότι το κόστος πάλι ανέβηκε, θα δούμε πού θα καταλήξει. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να χωράμε όλοι, μαζί με τους δικηγόρους μας και να μπορέσει να διεξαχθεί η διαδικασία. Αυτό για εμένα είναι απαράδεκτο, το άκουσα. Ελπίζω να μη συμβαίνει», δήλωσε αρχικά.
Ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση, όλοι οι συγγενείς πρέπει να είμαστε μέσα την αίθουσα. Δεν μπορεί να γίνει η δίκη εάν δεν είμαστε οι συγγενείς μέσα στην αίθουσα. Για όνομα του θεού, συζητάμε για το αυτονόητο; Δεν υπάρχει περίπτωση. Αν μας χωρίσουν, να κρατήσουν τη δίκη - παρωδία για τον εαυτό τους».
Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις της δίκης των Τεμπών στο liveblog του ethnos.gr
- «Τέλος στο... έγκλημα των τιμών στα καύσιμα»: «Φούσκα» το πετρέλαιο θέρμανσης - Πότε η υποχώρηση
- Πόσο κοντά είμαστε σε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία;
- «Μπλόκο» στο ενεργειακό ράλι με μέτρα σε δόσεις: Τι ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης για diesel και πετρέλαιο θέρμανσης
- Η συζήτηση ξανά για πρόωρες εκλογές, το πρόβλημα Τριαντόπουλου και ο χειμώνας που αρχίζει