Καλλιθέα: Συνελήφθη 34χρονη με 17χρονο μαθητή της για κατοχή κάνναβης
NewsroomΜε ακατέργαστη κάνναβη στην κατοχή της εντοπίστηκε 34χρονη καθηγήτρια σχολείου, η οποία συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε πάρκο της Καλλιθέας μαζί με έναν 17χρονο μαθητή του σχολείου.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους στην περιοχή της Καλλιθέας, εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους κάλεσαν σε έλεγχο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν 5,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή της 34χρονης, καθώς και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) ενώ στην κατοχή του 17χρονου μαθητή βρέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας για σχηματισμό δικογραφίας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τι βρέθηκε στο σπίτι της 34χρονης
Επιπρόσθετα σε έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας στην οικία της 34χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 29,1 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.
- Αντιμέτωπη με «καυτά» μέτωπα η κυβέρνηση: Εντείνεται η πίεση μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Επανέρχονται τα σενάρια για εκλογές
- «Τον έχουμε»: Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος του F-15 που κατέπεσε στο Ιράν - To μήνυμα Τραμπ
- Η δύσκολη σχέση Τραμπ - ΕΕ
- Ανάλυση CNN: Πώς η παγκόσμια πετρελαϊκή κρίση αρχίζει να «εξαφανίζει» τα καθημερινά προϊόντα για όλους