Πέθανε η δημοσιογράφος Ελένη Σουρδή στα 54 της χρόνια - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
NewsroomΠέθανε σε ηλικία 54 ετών η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Σουρδή, σκορπώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εξέφρασε βαθιά οδύνη για τον αδόκητο χαμό της δημοσιογράφου του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Αθήνα 9,84». Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Η ανακοίνωση του «Αθήνα 9.84»
Σήμερα, η οικογένεια του Αθήνα 9.84 είναι φτωχότερη.
Η αγαπημένη μας συνάδελφος, Ελένη Σούρδη, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι, ύστερα από μια μακρά και γενναία μάχη με την επάρατη νόσο. Μια μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια, δύναμη και σιωπηλή, αξιοθαύμαστη αντοχή — όπως ακριβώς πορεύτηκε και στη δημοσιογραφική της διαδρομή.
Η Ελένη δεν ήταν απλώς μια συνάδελφος.
Ήταν μια ξεχωριστή παρουσία που σφράγισε τον χώρο εργασίας μας με το ήθος, την καλοσύνη και τη συναδελφικότητά της.
Με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη διακριτική της συνέπεια, κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όλων όσοι είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της.
Σήμερα, οι εργαζόμενοι στον Αθήνα 9.84 αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο. Η απουσία της αφήνει ένα βαρύ κενό στη δημοσιογραφική μας οικογένεια, αλλά και μια πολύτιμη παρακαταθήκη μνήμης που θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές μας.
Στους οικείους της εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά μας.
- Fuel Pass 2026: Ανοίγει αύριο, Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα - Η διαδικασία αίτησης βήμα-βήμα
- Το Ιράν διαψεύδει τις ΗΠΑ: «H αμερικανική επιχείρηση διάσωσης απέτυχε» - Η φωτογραφία με τα φερόμενα συντρίμμια
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Εξαφανίστηκαν οι εργάτες μετά την κατάρρευση του μπαλκονιού - Από θαύμα γλίτωσαν τα παιδιά
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται άρση ασυλιών - Στο τραπέζι και προανακριτική με «μοντέλο» Τριαντόπουλου