Ελλάδα|09.04.2026 11:15
Θεσσαλονίκη: Νέα βλάβη στο μετρό - Για εκατοντάδες μέτρα μέσα στη σήραγγα περπάτησαν επιβάτες
NewsroomΓια ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε βλάβη σε συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης, με τους επιβάτες να περπατούν εκατοντάδες μέτρα μέσα στη σήραγγα, μέχρι να φτάσουν στον τερματικό σταθμό.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το thestival.gr, το πρόβλημα παρουσιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, λόγω τεχνικού προβλήματος σε συρμό της γραμμής 1, που βρισκόταν λίγο πριν τον σταθμό «Νέα Ελβετία».
Οι επιβάτες αναγκαστικά κατέβηκαν από το τρένο και περπάτησαν μέσα στη σήραγγα, προκειμένου να φτάσουν στον τερματικό σταθμό «Νέα Ελβετία».
Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν έχουμε συνεργασία με κάποιον κ. Καμπούρη»: Οι διάλογοι-φωτιά και η επίσκεψη στο καζίνο πριν τη σύλληψη
- Καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης: Θα προχωρήσει με βάση τον σχεδιασμό, λέει η κυβέρνηση - Πώς βλέπει τις δηλώσεις Ρούμπιο
- Αποτροπιασμός στην Ηλεία: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο αδέσποτο σκύλο - Θα γίνει ευθανασία, αγωνία για δεύτερο ζώο
- Ο Καρβέλας καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βίσση: Της απαγορεύει να λέει τα εκατοντάδες τραγούδια του