Ελλάδα|14.04.2026 11:11
Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν σε αυτήν τη νύχτα του Πάσχα
NewsroomΜέσα στη μονοκατοικία που διέρρηξαν, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, πέρασαν τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα τρία άτομα, ενώ, όταν έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτριά του, ο ένας από αυτούς, 32 ετών, επιχείρησε να τον χτυπήσει.
Οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 22 και 49 ετών, συνελήφθησαν, ενώ ο 32χρονος αναζητείται. Οι δράστες προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν έπιπλα και διάφορα αντικείμενα από τη μονοκατοικία, η οποία ανήκει σε 26χρονη.
Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες στο σπίτι της, κάλεσε την αστυνομία, όμως, πριν την άφιξη των αστυνομικών ο 32χρονος αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματική βλάβη στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με επικίνδυνους ελιγμούς.
Διαβάστε ακόμη
- Εκνευρισμένος ο Τραμπ τα βάζει και με τη Μελόνι: «Σοκαρίστηκα, νόμιζα ότι είχε θάρρος»
- Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά - Νέα στοιχεία στο φως για τους υπόπτους
- Έφεση της Εισαγγελίας Εφετών για την καταδίκη των δύο ανδρών για το revenge porn βίντεο στην υπόθεση της Τούνη
- Μισείτε την ψιλοκουβέντα; Ίσως στερείτε ένα τεράστιο δώρο από την υγεία σας - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα