Ελλάδα|14.04.2026 23:18

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Τι λέει η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για τον 26χρονο συλληφθέντα

Newsroom

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από τον μυστηριώδη θάνατο μιας 19χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα (14/4) τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι.

Για τον έναν εκ των τριών συλληφθέντων για το περιστατικό, τον 26χρονο που αναφέρεται ως αθλητής άρσης βαρών, εξέδωσε νωρίτερα σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι ο συλληφθείς δεν έχει καμία σχέση πλέον με το άθλημα και δεν διατηρεί αθλητικό δελτίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών θέλει να ανακοινώσει ότι το άτομο που έχει συλληφθεί στην Κεφαλονιά δεν είναι εν ενεργεία αθλητής της άρσης βαρών, ούτε διαθέτει Αθλητικό Δελτίο. Κάθε αναφορά σε αυτόν ως "αθλητής της άρσης βαρών" αδικεί την προσπάθεια και τον κόπο χιλιάδων ενεργών αθλητών της άρσης βαρών που είναι πιστοί στις αξίες του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού και δεν έχουν σχέση με έκνομες ενέργειες».

 

θάνατοςειδήσεις τώραΕλληνική ΑστυνομίαΚεφαλονιά