Ελλάδα|19.04.2026 18:12

Πάτρα: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού γιατί αρνήθηκε να δώσει 20 ευρώ στον γείτονά του

Newsroom

«Χτύπησα σοβαρά» λέει 56χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γείτονά του στην Πάτρα επειδή αρνήθηκε να του δώσει 20 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία ο δράστης αποπειράθηκε να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με το MEGA, το θύμα γνώριζε τον γείτονα που τον χτύπησε, αλλά δεν είχαν επαφές. «Ένας γνωστός, με την έννοια ότι τον έβλεπα καθημερινά στον δρόμο, χωρίς άλλη επαφή, χτύπησε το κουδούνι, το είχε ξανακάνει περίπου 10 μέρες πριν. Τη δεύτερη φορά μου ζήτησε 5 ευρώ γιατί ήθελε να πληρώσει ένα ταξί που είχε πάρει και δεν είχε να το πληρώσει. Τον διευκόλυνα χωρίς να επιβεβαιώσω αν όντως ήθελε ταξί και αμέσως επέστρεψε και μου είπε ότι δεν του αρκούσαν τα 5 ευρώ, ήθελε παραπάνω 20 ευρώ. Εκείνη την ώρα του αρνήθηκα και του λέω ‘φύγε δεν έχω άλλα’» ανέφερε ο 56χρονος.

«Με χτύπησε σοβαρά»

«Εκείνη την ώρα του είπα ότι αν δεν φύγει θα καλούσα την Αστυνομία. Αυτός μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού και πήγε στο γραφείο μου. Δεν έφυγε, ήθελε χρήματα.

Εκείνη τη στιγμή στην προσπάθεια να τον σταματήσω, με χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστώ στο κεφάλι, χτύπησα σοβαρά, εκείνη τη στιγμή μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο για να μεταφερθώ στο νοσοκομείο επειδή είχα τραυματιστεί στο κεφάλι και στο στήθος» είπε ο 56χρονος.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, χρειάστηκε μάλιστα να κάνει και ράμματα.


Είχε ληστέψει κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης λίγες μέρες νωρίτερα είχε ληστέψει κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Πάτρας, αφαιρώντας το ποσό των 1.800 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και κλοπή.

Πάτραξυλοδαρμόςχρήματαειδήσεις τώρα