Ελλάδα|20.04.2026 08:17
Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: Ανεξέλεγκτος ταύρος έτρεχε στην Εθνική Οδό
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης, όταν ένας ταύρος - που ξέφυγε από παρακείμενο χωριό- βρέθηκε να κάνει βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα στο ύψος της Σίνδου.
Ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η νεαρός ταύρος ξέφυγε από το Καλοχώρι και έφτασε στην Εθνική Οδό όπου τρομαγμένος σουλάτσαρε ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην εθνική οδό της Θεσσαλονίκης για περίπου 45 λεπτά προκαλώντας πανικό στους οδηγούς και κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Οδού και ο ιδιοκτήτης έφτασαν στο σημείο το κυνήγησαν και κατάφεραν γρήγορα να απομακρύνουν με ασφάλεια το τρομαγμένο ζώο.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους