Χειροπέδες σε 73χρονο για απόπειρα ένοπλης ληστείας στον Κολωνό
NewsroomΣτη σύλληψη ενός 73χρονου, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης αποπειράθηκε να ληστέψει κατάστημα στην περιοχή του Κολωνού, απειλώντας τον υπάλληλο με περίστροφο, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κολωνού/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο 73χρονος, πρωινές ώρες της 29-4-2026, εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή του Κολωνού όπου με την απειλή χρήσης περιστρόφου προσέγγισε τον υπάλληλο και του ζήτησε χρηματικό ποσό.
Ο υπάλληλος αντέδρασε και ο 73χρονος διέφυγε ενώ ενημερώθηκε άμεσα και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από συνεχείς αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού, εντόπισαν τον 73χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κολωνού για τον σχηματισμό δικογραφίας.
Στη συνέχεια, σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το περίστροφο που χρησιμοποίησε για την απόπειρα ληστείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό, στις φλόγες σπίτια στη Φωκίδα - Live εξελίξεις
- Το ethnos.gr στο Πόρτο Γερμενό: Οδοιπορικό στην καταστροφή - Χάθηκε όλη η άγρια φύση σε ένα βράδυ
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στο πειθαρχικό γιατρούς από το Δαφνί - Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «εκφοβισμό»
- Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»