Ελλάδα|01.05.2026 18:09
Τραμ: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 μέχρι τις 10 Μαΐου
NewsroomΝέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ για τα δρομολόγια του Τραμ από αύριο (Σάββατο 2/5) έως και την επόμενη Κυριακή (10/2).
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Σας ενημερώνουμε, πως:
- Το Σάββατο 02/05:
μεταξύ 07:30 - 12:30 τερματικός σταθμός θα είναι η στάση Άγιος Αλέξανδρος και τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα Άγιος Αλέξανδρος - Ακτή Ποσειδώνος - Άγιος Αλέξανδρος, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο και
μεταξύ 21:00 – 00:00 τερματικός σταθμός θα είναι η στάση ΣΕΦ και τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, λόγω εργασιών κατεδάφισης επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση.
- Από την Κυριακή 03/05 ως και την Τρίτη 05/05 από τις 20:00 ως τη λήξη κυκλοφορίας τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ και θα διεξάγονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, λόγω εργασιών κατεδάφισης επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ στη στάση «Πλατεία Δεληγιάννη» στον Πειραιά.
- Από την Τετάρτη 06/05 ως και την Κυριακή 10/05 μεταξύ 21:00 – 00:00 τερματικός σταθμός θα είναι η στάση ΣΕΦ και τα δρομολόγια θα διεξάγονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας, λόγω εργασιών κατεδάφισης επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση.
Διαβάστε ακόμη
- Επιστροφή στην κανονικότητα; Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η καταρχήν συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Τραγωδία στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πέθανε εν ώρα εργασίας νοσηλεύτρια από ανακοπή
- Έκλεισε η συμφωνία ορόσημο για τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ: Τι αλλάζει για χειραποσκευές και αποζημιώσεις
- Η μεγάλη ανατροπή: Τι λέει οδηγός της Amazon που έκλεψε γάτα πελάτη - Το βίντεο που έγινε viral