Ελλάδα|03.05.2026 09:40
Φωτιά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη: Απεγκλώβισαν μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της
NewsroomΦωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου 2/5. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο απεγκλώβισαν μια 33χρονη μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της ενώ το σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές.
Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ κάτω από άγνωστες συνθήκες και επεκτάθηκε γρήγορα στην κεραμοσκεπή η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες.
Στο σημείο έφτασαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες και μετά από ώρα κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Η 33χρονη γυναίκα από το Καζακστάν και τα τρία ανήλικα παιδιά της που ήταν μέσα στο σπίτι απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και είναι καλά στην υγεία τους.
Διαβάστε ακόμη
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα κριθεί το «comeback» των Δημοκρατικών
- «Γκάζι» Μητσοτάκη σε κυβέρνηση και κόμμα: Γιατί προγραμματίζεται «γαλάζιο» ραντεβού το απόγευμα
- Κακοκαιρία Agneta: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες
- Η βόμβα Αβραμόπουλου για συνεργασία με Τσίπρα, η φόρμουλα για Τζάκρη και ο λογαριασμός της αυτοδυναμίας