Ελλάδα|07.05.2026 15:16

Τρόμος σε λεωφορείο στο Μαρούσι: Άνδρας κρατούσε δύο μεταλλικές λάμες και φώναζε

Newsroom

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (06/05) στο Μαρούσι, όταν 39χρονος άνδρας που βρισκόταν σε λεωφορείο κρατούσε δύο μεταλλικές λάμες από ψαλίδι και εμφάνιζε επιθετική συμπεριφορά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 08:15 σε λεωφορείο της γραμμής Πατήσια-Κηφισιά όταν ο 39χρονος επιβιβάστηκε σε στάση στην περιοχή του Αμαρουσίου κοντά στο Γηροκομείο.

Ο 39χρονος κρατούσε δύο μεταλλικές λάμες από ψαλίδι μήκους περίπου 18 εκατοστών, ενώ είχε επιθετική συμπεριφορά και φώναζε μέσα στο όχημα.

Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον άνδρα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

λεωφορείοΜαρούσιειδήσεις τώραΕΛΑΣ