Ελλάδα|08.05.2026 07:00

Αναστάτωση στο Κερατσίνι: Πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι κτιρίου και πήδηξε στο κενό

Newsroom

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στο Κερατσίνι, όταν άνδρας που βρισκόταν σε μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου άρχισε να πετά αντικείμενα στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους πολίτες και οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αστυνομικοί προσέγγισαν άμεσα με την απαιτούμενη προσοχή το σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω κίνδυνο.

Κατά την προσέγγισή τους, ο άνδρας, πήδηξε από το μπαλκόνι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

ΕΛΑΣαστυνομίαΕΚΑΒΚερατσίνιειδήσεις τώρα