Ελλάδα|25.05.2019 22:37

Τα «χρυσά καλαμαράκια» έβγαλαν «λαβράκι» - Τι έδειξε έφοδος εφοριακών (vid)

Newsroom

Τα «χρυσά καλαμαράκια» προκάλεσαν την έφοδο των «Ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο εστιατόριο της Μυκόνου, το οποίο χρέωσε με 836 ευρώ τους τουρίστες.

Οι ελεγκτές έφτασαν εκεί έχοντας στα χέρια τους το δελτίο παραγγελίας. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μιλώντας σε ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV το Σάββατο, δήλωσε πως παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους η επιχείρησή του βρέθηκε καθ’ όλα νόμιμη.

Αντίστοιχα, οι «Ράμπο» διαπίστωσαν πως για 12 τραπέζια, τη στιγμή που πραγματοποίησαν τον έλεγχο, δεν υπήρχαν αποδείξεις. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κάνει λόγο για τυχαίο περιστατικό.

Αναφορικά με τα καλαμάρια, ο ίδιος αναφέρει πως ο πελάτης δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τον υπέρογκο λογαριασμό, ότι πλήρωσε με VISA και πως εκδόθηκε η νόμιμη απόδειξη για τον λογαριασμό του.

Για ποιον λόγο συνέβη, τελικά, όλο αυτό το περιστατικό;

Ο ιδιοκτήτης το αποδίδει σε προσπάθεια δυσφήμισης από τον ανταγωνισμό, επιμένοντας πως ο λογαριασμός των 836 ευρώ είναι «αστείος» σχετικά με τις «υψηλές υπηρεσίες» που προσφέρονται στους πελάτες, ενώ διατείνεται πως για τέσσερα κιλά καλαμάρια η τιμή είναι απολύτως λογική.

Μύκονοςχρυσά καλαμαράκια