Εξάχρονος βγήκε στην εθνική οδό και τον παρέσυρε αυτοκίνητο
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΤραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ένα εξάχρονο αγοράκι στον Έβρο, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής, στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορμενίου, έξω από το χωριό Λύρα του δήμου Σουφλίου.
Το αγοράκι ταξίδευε με τους γονείς του. Σε κάποια στιγμή η οικογένεια αποφάσισε να πραγματοποιήσει ολιγόλεπτο στάση και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο δεξιά του οδοστρώματος. Το αγοράκι ξέφυγε από τον εποπτεία των γονιών του και βγήκε στην άσφαλτο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο από διερχόμενο όχημα, το οποίος οδηγούσε 58χρονος.
Ο 6χρονος αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό. Έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης, όπου διαμένει η οικογένεια, αλλά εξασκούταν και στο κολύμπι σε ναυταθλητικό όμιλο της πόλης.
Προανάκριση, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
- Εκδόθηκε η NAVTEX για το πλοίο που θα κάνει τις έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
- Στα δικαστήρια οι νοσοκομειακοί γιατροί για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση - Μπαράζ προβλημάτων
- Pizza Fan: Προς άνοιγμα τα καταστήματα - Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί
- Νέος κύκλος απειλών για βόμβα σε αεροδρόμια και πτήσεις στην Ευρώπη - Απειλές και σε ΜΜΕ στην Ιρλανδία