Ευρωεκλογές 2019: Λογομάχησαν και τραυματίστηκαν σε εκλογικό κέντρο
NewsroomΣύμφωνα με πληροφορίες ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος λογομάχησε με τον πατέρα ενός εκλογικού του αντιπάλου.
Οι δυο τους λογομάχησαν έντονα και όπως αναφέρει το thespro-news.gr τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Αμέσως μετά ο γιος του δεύτερου ενεπλάκη στις λογομαχίες.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς η αντιπαράθεση κατέληξε σε τραυματισμό του ενός εμπλεκομένου καθώς οι δυο πλευρές έχουν υποστηρίζουν διαφορετικές εκδοχές.
Η πρώτη πλευρά ισχυρίζεται πως ο δεύτερος έπεσε πάνω του με το μηχανάκι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο αυτί και αυτή την ώρα βρίσκεται το ΤΕΠ Ηγγουμενίτσας, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να ράψουν τα τραύματά του.
Η άλλη πλευρά ισχυρίζεται πως δεν έπεσε πάνω στον πρώτο σκόπιμα, αλλά ότι συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθούν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.
- Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο Άργος - Βίντεο από την καταδίωξη
- «Δεν είμαστε δικαστήριο ήθους»: Ο εισαγγελέας δεν είδε βιασμό της 19χρονης από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας
- Μπορεί όντως ο Τραμπ να αναστείλει εμπορικές σχέσεις με την Ισπανία; Η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή
- Ναυαγοσώστρια στην Κεφαλονιά έσωσε επτά λουόμενους από πνιγμό - Η δραματική επιχείρηση και τα δάκρυα μητέρας