Ευρωεκλογές 2019: Λογομάχησαν και τραυματίστηκαν σε εκλογικό κέντρο
NewsroomΣύμφωνα με πληροφορίες ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος λογομάχησε με τον πατέρα ενός εκλογικού του αντιπάλου.
Οι δυο τους λογομάχησαν έντονα και όπως αναφέρει το thespro-news.gr τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Αμέσως μετά ο γιος του δεύτερου ενεπλάκη στις λογομαχίες.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς η αντιπαράθεση κατέληξε σε τραυματισμό του ενός εμπλεκομένου καθώς οι δυο πλευρές έχουν υποστηρίζουν διαφορετικές εκδοχές.
Η πρώτη πλευρά ισχυρίζεται πως ο δεύτερος έπεσε πάνω του με το μηχανάκι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο αυτί και αυτή την ώρα βρίσκεται το ΤΕΠ Ηγγουμενίτσας, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να ράψουν τα τραύματά του.
Η άλλη πλευρά ισχυρίζεται πως δεν έπεσε πάνω στον πρώτο σκόπιμα, αλλά ότι συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθούν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.
- Αλέξης Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και σοβαρές βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε