Πάτρα: Δεν υφίσταται κακοποίηση για το βρέφος που νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι
NewsroomΗ ιατροδικαστική γνωμάτευση απεφάνθη πως το επτά μηνών βρέφος στην Πάτρα δεν έχει υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση και δεν αποκλείεται το τραύμα στον μηρό να προκλήθηκε από την πτώση.
Το πόρισμα συμβαδίζει με τα λεγόμενα της μητέρας που ισχυρίστηκε ότι το μωρό έπεσε από το κρεβάτι που βρισκόταν τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο μαξιλάρια, τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το δωμάτιο για να φτιάξει γάλα για το άλλο της παιδί.
Η κατάσταση της υγείας του βρέφους παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό, ενώ η παραμονή του στο νοσοκομείο κρίνεται απαραίτητη για την παροχή της ενδεδειγμένης φροντίδας.
Το χρονικό του συμβάντος
Το Σάββατο (20/6), διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών το 7 μηνών βρέφος με κάταγμα στο μηριαίο οστό και τραύματα στο κεφάλι.
Το ιατρικό προσωπικό, αξιολογώντας την κλινική εικόνα των τραυματισμών, έκρινε πως τα ευρήματα εγείρουν ενδείξεις κακοποίησης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να οδηγείται στη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο.
Οι Αρχές για την ιατρική γνωμάτευση ζήτησαν τη βοήθεια ιατροδικαστή, η οποία ισχυρίστηκε πως η παραπάνω άποψη δεν ισχύει.
- Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
- Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
- Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
- Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!