Ηράκλειο: Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο
NewsroomΣοβαρός τραυματισμός 43χρονης γυναίκας, από πυροβολισμό, σημειώθηκε στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου, νωρίτερα σήμερα το πρωί. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό και την περιοχή του κεφαλιού.
Άμεσα ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το γιατρό και το πλήρωμα να καταβάλουν επί ώρα προσπάθειες για να σώσουν τη γυναίκα, η οποία ήταν σε ανακοπή.
Της έκαναν ανάταξη
Έγινε ανάταξη και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, η κατάσταση κατά την παραλαβή της στο νοσοκομείο κρίθηκε πολύ σοβαρή, με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες να τη σώσουν. Στο σκοπευτήριο έχουν φτάσει και αστυνομικοί για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη πήγε το πρωί, πρώτη φορά στο σκοπευτήριο και έλαβε προσωρινή άδεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο τραυματισμός της σημειώθηκε παρουσία υπευθύνου του σκοπευτηρίου, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο σκόπιμου αυτοπυροβολισμού.
- «Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
- «Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
- Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112