Ελλάδα|03.07.2026 11:44

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Newsroom

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/7) στο Χαλάνδρι, όταν ένας 17χρονος τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι - πιθανώς πρώτου ορόφου - ξενοδοχείου.

Ο έφηβος, αγγλικής καταγωγής, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμα κατάσταση στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με πολλαπλά τραύματα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πλέον είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Ο 17χρονος Βρετανός τουρίστας βρισκόταν στο μπαλκόνι ξενοδοχείου επί της οδού Σουρή στο Χαλάνδρι όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο κενό, περίπου στις 05:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο έφηβος έφερε πολλαπλά τραύματα, παρόλο που η πτώση του ανακόπηκε. Οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για ατύχημα, ωστόσο η έρευνα των αρμόδιων αρχών για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το αγόρι που βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα με τους γονείς του, φέρεται μαζί με έναν φίλο του να προμηθεύτηκαν από ψιλικατζίδικο στο Χαλάνδρι αλκοόλ. Μάλιστα, προκειμένου να τους επιτραπεί η αγορά υπέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης ενώ ο υπάλληλος που τους πούλησε το αλκοόλ συνελήφθη για θανατηφόρα έκθεση και για παράβαση του νόμου περί καπνικών και αλκοόλ.

πτώσηειδήσεις τώραΧαλάνδρι