Καστελόριζο: Συνελήφθη ο μοναδικός αγροτικός γιατρός μετά από μήνυση του δημάρχου
NewsroomΑντιδράσεις έχει προκαλέσει η σύλληψη του μοναδικού αγροτικού γιατρού του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου του νησιού.
Μέλη της ΟΕΝΓΕ έχουν προχωρήσει ήδη σε καταγγελία για το ανησυχητικό περιστατικό.
Σύμφωνα με το MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός - ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα στο Καστελόριζο περίπου έναν μήνα νωρίτερα - εξέφρασε δημόσια τις διαμαρτυρίες του για τις συνθήκες στέγασης και διαβίωσης που, όπως υποστήριξε, αντιμετώπιζε κατά την παραμονή του στο νησί αλλά και για το ζήτημα της στελέχωσης του πολυδύναμου αιμοδυναμικού ιατρείου της Μεγίστης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη συνέχεια κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον δήμαρχο του νησιού, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Γεωργιάδης: «Ας σταματήσει η προπαγάνδα κατά του ΕΣΥ»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του υποστήριξε ότι «το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και πρόκειται περί περιστατικού του αγροτικού γιατρού με υπάλληλο του Δήμου και την Αστυνομία. Ας σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα κατά του Εθνικού Συστήματος Υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά.
- Τα ΚΤΕΛ ψάχνουν οδηγούς σε... Ινδία και Αίγυπτο - Λείπουν 500 από την Ελλάδα
- Τσίπρας στο Άγιο Όρος: Η επιστροφή που ξύπνησε παλιές εικόνες
- Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι: Άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά 26χρονος
- Τα νέα σενάρια για τον χρόνο των εκλογών: Ποιες προτάσεις είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει την τελική απόφαση