Ελλάδα|06.07.2026 22:05

Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί

Newsroom

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (6/7) στη Σπάρτη, έπειτα από ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα όπου πυροσβεστικό όχημα συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Σπάρτης-Τρίπολης.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Σπάρτη

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα φέρεται να ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το πυροσβεστικό που κατευθυνόταν στη φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν νεκρό τον ηλικιωμένο οδηγό, αλλά και τη γυναίκα που ήταν συνοδηγός. Την ίδια ώρα, τραυματίστηκε ελαφρά ένας πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, καθώς έβρεχε την ώρα της πρόσκρουσης. Την έρευνα του θανατηφόρου τροχαίου έχει αναλάβει η Τροχαία Σπάρτης.

Σπάρτηειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχημα