Κεφαλονιά: Κατολίσθηση σε παραλία, σε απόσταση αναπνοής από λουόμενους
NewsroomΣτιγμές πανικού επικράτησαν στον Μύρτο Κεφαλονιάς από κατολίσθηση βράχου. Μεγάλοι βράχοι αποκολλήθηκαν από το πρανές πάνω από την ακτή και κατρακύλησαν προς τη θάλασσα.
Στις εικόνες από το σημείο, φαίνονται οι βράχοι να υποχωρούν αιφνιδιαστικά και να καταλήγουν στην αμμουδιά, ενώ ένα πυκνό σύννεφο σκόνης υψώνεται στην ατμόσφαιρα για λίγα δευτερόλεπτα.
Το βίντεο από τον Μύρτο
Την ώρα της κατολίσθησης υπήρχε αρκετός κόσμος στην παραλία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Στο συγκεκριμένο τμήμα της παραλίας υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον κίνδυνο κατολισθήσεων, αφού η περιοχή θεωρείται ευάλωτη, καθώς έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν.
Οι Αρχές υπενθυμίζουν στους επισκέπτες να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας και να αποφεύγουν την παραμονή κοντά στα απότομα πρανή, ειδικά όταν υπάρχουν ενδείξεις αστάθειας του εδάφους.
T- Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ στη Γαλλία: Πώς έγινε και ο φόβος για τις οικιακές «έξυπνες» συσκευές
- Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Παγκράτι: Οι αρχές εξετάζουν αν παραβιάστηκε φανάρι
- Μπαχτσελί για το καλώδιο: «Σοβαρό λάθος» για την Αθήνα να παρακάμψει την Άγκυρα
- Αναβαθμίζει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσει»