Ελλάδα|10.07.2026 22:46
Χαλκιδική: Νεκρός 36χρονος χειριστής τζετ σκι σε παραλία
NewsroomΤη ζωή του έχασε ένας 36χρονος άνδρας, ενώ οδηγούσε τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ζωγράφου, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Ο 36χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, έχοντας δεχθεί τη συνδρομή ενός ακόμα ατόμου που επέβαινε σε άλλο τζετ σκι και έσπευσε στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια.
Μετά την ανάσυρσή του, ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε ακόμη
- Μεγάλη φωτιά και έκρηξη σε επιχείρηση στο Ομορφοχώρι Λάρισας: Ήχησε το 112 - Συγκλονιστικά βίντεο
- Marfin: Το φωτογραφικό υλικό που «έσπασε» τη σιωπή 16 χρόνων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στους τρεις κατηγορούμενους
- «Μας πέταξε 15 μέτρα μακριά»: Ο πατέρας της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ περιγράφει το τροχαίο
- Ο Τραμπ έχει αφήσει οδηγίες «σε περίπτωση που τον σκοτώσει το Ιράν»: «Βομβαρδίστε τους όπως ποτέ ξανά»