Ελλάδα|16.07.2026 07:55

Χαλκιδική: Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο - Νεκροί πατέρας, μητέρα και βρέφος

Newsroom

Σοκάρει το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Χαλκιδική, στο οποίο ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια από το Μολδαβία. Τραγικός απολογισμός τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας.

Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος πατέρας συγκρούστηκε μετωπικά με το βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια σφοδρότατη πρόσκρουση.

Από τη σύγκρουση έχασαν ακαριαία τη ζωή τους η 28χρονη σύζυγός του και η μόλις έξι μηνών κόρη τους. Ο 35χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου μεταφέρθηκε και το 7χρονο παιδί της οικογένειας.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 18:20, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια από τη Μολδαβία με κατεύθυνση προς τη Σιθωνία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε βυτιοφόρο. Από τη σύγκρουση έχασαν ακαριαία τη ζωή τους η μητέρα και το βρέφος, ενώ ο πατέρας και το δεύτερο ανήλικο παιδί της οικογένειας τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο πατέρας κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο ενώ το παιδί το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δίνει μάχη για τη ζωή του.