Ελλάδα|23.07.2026 17:16
Στη φυλακή ο 60χρονος που μαχαίρωσε δυο τουρίστες στην Ακρόπολη
NewsroomΣτη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην 26η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, ο 60χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε αμερικάνους τουρίστες στην Ακρόπολη.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.
Η υπεράσπιση του υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο και έγινε δεκτό από την ανακρίτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, που φέρεται να δήλωσε άστεγος, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές. Μάλιστα, η τελευταία του νοσηλεία τελείωσε τρεις ημέρες πριν το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη
- Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
- «Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
- Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας