Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στη Ψάθα - Μεγάλη επιχείρηση έρευνας
NewsroomΔύο πυροσβεστικά ελικόπτερα Bell συγκρούστηκαν στη Ψάθα και έπεσαν σε χαράδρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα καθώς επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.
Το πλήρωμα του ενός από τα δύο ελικόπτερα έχει επικοινωνήσει με το κέντρο επιχειρήσεων και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια περισυλλογής τους. Όπως μετέδωσε το OPEN, ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες - ο σύνδεσμος - είναι βαριά τραυματίας ενώ ο κυβερνήτης είναι καλά στην υγεία του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει οπτική επαφή με το πλήρωμα του δεύτερου ελικοπτέρου.
Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος
«Κατά τη διάρκεια επιχείρησης δασοπυρόσβεσης στην περιοχή της Ψαθάς, συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των πληρωμάτων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».
- «Έκαναν το παιδί μου ATM, είναι κρίμα»: Μητέρα 12χρονου με λευχαιμία περιγράφει τη δράση της ΜΚΟ με τις απάτες
- Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να πάρω κανενός το σπίτι» - Η μάχη της 92χρονης με 87% αναπηρία ενάντια στην έξωση
- «Θα σκέφτονται διπλά πριν σηκώσουν το γκλομπ»: Η δικαίωση και το μήνυμα του Γιάννη Μάγγου για τον γιο του, Βασίλη
- Χάιντι Κλουμ: Ντύθηκε γιγαντιαίο κομμένο χέρι για το Halloween, με κόκκινα νύχια και αίματα