Αυτοψία της ΔΑΕΕ με drone στο σημείο πτώσης των ελικοπτέρων στη Ψάθα
NewsroomΑυτοψία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), με τη συνδρομή drone, πραγματοποιήθηκε στο σημείο πτώσης των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της ΔΑΕΕ, με επικεφαλής τον διευθυντή της Υπηρεσίας και τη συμμετοχή εξειδικευμένων στελεχών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα συμβάλουν στη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική, για την πληρέστερη αποτύπωση του χώρου χρησιμοποιήθηκε μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone), με το οποίο πραγματοποιήθηκαν εναέριες λήψεις και λεπτομερής καταγραφή του σημείου πτώσης, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.
Τα στοιχεία και το οπτικό υλικό που συγκεντρώθηκαν θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο της έρευνας, σε συνεργασία με τις λοιπές αρμόδιες Αρχές, για την πλήρη διερεύνηση και τεκμηρίωση των συνθηκών του συμβάντος.
Παράλληλα, τα σχετικά στοιχεία θα υποβληθούν συμπληρωματικά στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές Βοιωτίας.
«Η ΔΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα, αξιοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την πλήρη τεκμηρίωση της υπόθεσης» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
- Το νέο εργαλείο AI «MedWatch» θα... σκανάρει τα social media των γιατρών όλο το 24ωρο - Οι ανακοινώσεις Γεωργιάδη
- Πλασμαφαίρεση: Πώς λειτουργεί η θεραπεία, γιατί απαιτείται νοσοκομείο και τι σημαίνουν τα «Alarm» του μηχανήματος
- Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου
- Ανακαλύφθηκε νέο είδος ζώου: Η αγριόγατα που μοιάζει με λεοπάρδαλη και κανείς δεν είχε ιδέα ότι υπάρχει