Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
NewsroomΣοκάρει το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή που τουρίστας μπαίνει σε κατάστημα για να ρωτήσει με πόσα χρήματα μπορεί να «αγοράσει» το ανήλικο κοριτσάκι που καθόταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού στην Αγία Πελαγία Κρήτης.
Όπως περιγράφουν οι ιδιοκτήτες σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας, ο οποίος διέμενε σε κοντινό ξενοδοχείο, μπήκε στον χώρο και, αφού δέχθηκε ευγενική υποδοχή, προχώρησε στην αποτρόπαια ερώτηση. Ζήτησε, δηλαδή, να μάθει το ποσό για να «αγοράσει» το παιδί, εκφράζοντας παράλληλα αρρωστημένες προθέσεις.
Οι υπεύθυνοι του γραφείου αντέδρασαν άμεσα. Ενημέρωσαν τις Αρχές καθώς και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο άνδρας. «Είναι απολύτως αηδιαστικό και δε θα το δεχτούμε, ούτε στο σπίτι μας, ούτε πουθενά», τονίζουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους, καταδικάζοντας απερίφραστα το περιστατικό.
- Δεν αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου στον θάνατο του Μαζωνάκη - «Κλειδί» τα ψηφιακά πειστήρια
- Πυροβολισμοί στην Τουρκία: Η στιγμή που ο 15χρονος δράστης πλησιάζει στο σχολείο κρατώντας καραμπίνα
- Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ταξίδεψε από το Αιγάλεω για να μαχαιρώσει την Πηνελόπη - Κοιμόταν για 3 ώρες μετά
- Απίστευτο βίντεο: Mercedes μπουκάρει με μεγάλη ταχύτητα σε κατάστημα και περνά ανάμεσα από δύο εργαζόμενους